massage 1929064 1920

Olika Typer av Ansiktsbehandlingar på ett Spa – Tips & Råd

Sparesor, oavsett om det är en sista minuten-resa från spaerbjudanden eller om du har planerat din spahelg veckor i förväg, är de det perfekta tillfället att koppla av och glömma alla bekymmer du kan ha och koppla av.

Under din spa-weekend kommer du förmodligen att vilja få ut det mesta av din fritid och njuta av en av de många spabehandlingar som erbjuds av spa:t och hotellet du bor på. En av de mest populära behandlingarna är ansiktsbehandlingar, så vi har därför beskrivit några av de vanligaste ansiktsbehandlingar som du kan välja mellan när du besöker ett spa.

Antioxidantansiktsbehandlingar

Varje dag utsätts våra ansikten för flera olika förhållanden, inklusive din egen svett och solljus. Lyckligtvis kan en ansiktsbehandling hjälpa till att behandla alla skador som har varit ett resultat av dessa tillstånd.

Antioxidant ansiktsbehandlingar använder naturliga ämnen, inklusive vitamin C och grönt te för att lyfta matt hud och föryngra den. De som utsätts för fria radikaler löper också en högre risk att märka akne i ansiktet. Spa:n§ är kända för att tillhandahålla behandling för akne, som vanligtvis består av glykolsyraexfoliering och enzymer för att bryta alla hudceller som är döda och blockera porer. De kommer också att använda ånga för att öppna porer och antiinflammatoriska aknemasker.

Ansiktsbehandlingar med choklad

Choklad är inte bara ett favoritmellanmål för dem som älskar godis, det är också ett idealiskt verktyg för att behandla huden.

Erkänd för sina antioxidantegenskaper används mörk choklad nu för att minska solskador och rynkor. Dessutom innehåller choklad även kalium, magnesium och järn, som är bra för huden, och kakaosmör är en fantastisk naturlig fuktighetskräm. Under de senaste åren har ansiktsbehandlingen blivit flitigt använt i allt fler spa!

Antiaging ansiktsbehandlingar

Vill du ta bort utseendet av åldrande hud? Detta är ansiktsbehandlingen för dig! Lyckligtvis kommer du att upptäcka att de flesta spa:n kommer att kunna skämma bort dig med denna ansiktsbehandling.

De två ansiktsbehandlingar som vanligtvis används för att motverka åldrande är kollagen ansiktsbehandlingar och alfahydroxi eftersom de tonar, ångar, rengör och återfuktar huden. De naturliga egenskaperna hos alfahydroxi hjälper till att förbättra pigmenteringen av huden och hjälper den att återhämta sig från solskador, vilket resulterar i ett ungdomligare utseende och ljusare hud.

Aromaterapi ansiktsbehandling

En av de mer traditionella ansiktsbehandlingarna; ansiktsbehandlingen med aromaterapi erbjuder fullständig avkoppling. Genom att lägga till aromaterapioljor kan rummet förvandlas till ett lugnt utrymme.

På grund av de många fördelarna de innehåller består ansiktsbehandlingen av eteriska oljor och naturläkemedel. Te-olja, till exempel, är känd för sin förmåga att minska talgproduktionen och till och med torka ut befintliga fläckar. Oljor, som lavendel och pepparmynta är bra för att koppla av ett stressat sinne.

Självklart finns det en rad andra ansiktsbehandlingar som går att använda och hitta runt om i landet på olika spa:n. Så, när du bokar din spa-semester, tänk på vilken ansiktsbehandling och behandling du vill ha och se till att hotellet och spaet har lämpliga faciliteter.

Liknande inlägg