spa 382344 1280

10 Skäl att boka en Spa-Semester för din Möhippa

Förbi är de dagar då alla möhippor involverade extravaganta fester, spex, och en natt på stan. Sofistikerade spa-resor för grupper blir mer och mer populära som möhippor, och det är lätt att förstå varför.

Det finns gott om anledningar att boka en spa-semester för ditt möhippa: de är raffinerade men ändå roliga, avkopplande men samtidigt ett sätt att skämma bort dig själv, och erbjuder den perfekta upplevelsen före bröllopet. Att koppla av i de överdådiga omgivningarna av ett spa är ett säkert sätt att tillfredsställa alla dina gäster och ger en fantastisk möjlighet att tillbringa kvalitetstid med vänner och familj innan din stora dag.

Du och dina vänner kan välja en spadag för en lugn och föryngrande upplevelse, eller gå all in och boka en övernattning där du kan övernatta, njuta av cocktails in på kvällen, en utsökt trerätters middag och frukost tillsammans följande morgon.

Vi har sammanställt de främsta anledningar till varför du bör boka en spa-semester för ditt möhippo…

Det är en perfekt flykt från bröllopsplanering

Att planera ett bröllop kan vara en stressig upplevelse och om bröllopsdagen bara är några veckor bort kanske du har svårt att hålla dig lugn och avslappnad. Oavsett om du är den blivande bruden, mamman till bruden eller en medlem av bröllopsfesten, erbjuder ett spabesök den perfekta chansen att njuta av en dag av vila och avkoppling innan den speciella händelsen. Du kommer inte bara att ha tillgång till en mängd olika faciliteter av hög kvalitet, utan du kommer också att kunna njuta av behandlingar eller, om du vill, en träningsklass för att säkerställa att du håller dig vältränad.

Du kan åka när som helst på året

En spadag eller en spa-weekend kan avnjutas året runt och under alla förhållanden, så du behöver inte oroa dig för att planera och förbereda aktiviteter som är lämpliga för vädret.

För en möhippa på sommaren, överväg att boka ett spahotell med vackra trädgårdar och kanske en bubbelpool utomhus; på vintern kommer ett stort spa med många uppvärmda pooler och terapisviter att ge den perfekta flykten från kylan utomhus.

Behandlingar innan bröllopet

Om du redan planerade att boka några skönhetsbehandlingar innan din speciella dag, då erbjuder en spa-semester en fantastisk möjlighet att öka ditt välbefinnande. Känn bröllopsstressen smälta bort med en djupvävnadsmassage följt av ett dopp i jacuzzin, och tillbringa sedan dagen med att prata och minnas gamla minnen med vänner över en flaska vin. Populära skönhetsbehandlingar före bröllopet inkluderar en mängd olika massager – ansikte, nacke, rygg eller hela kroppen – och ansiktsbehandlingar för att främja lysande hud.

Spendera kvalitetstid med vänner och familj

Om du bara vill ha dina nära och kära omkring dig, då är en spa-möhippa det perfekta sättet att njuta av en speciell tid tillsammans innan du knyter ihop säcken. Att boka ett spa i grupp passar alla åldrar, så ingen kommer att lämnas utanför, och de är ett bra sätt för ditt bröllopssällskap att knyta kontakter om alla inte har träffats ännu.

Spa är bra för matälskare

På många spahotell kan du skämma bort din bröloppsmöhippa med en lyxig en- eller två-natts upplevelsesom erbjuder en kvällsmåltid tillsammans med en spabehandling och frukost följande morgon. Att övernatta kommer att få din semester att kännas extra speciell och att boka som ett paket kan spara mycket på planeringen och kostnaderna för ditt möhipp, vilket gör att du kan koncentrera dig på större saker – som själva bröllopet.

Det finns alternativ för upptagna personer

Du kanske har svårt att hitta ett datum när alla dina brudtärnor kommer att vara lediga. Ett afternoon tea- och spapaket är den perfekta lösningen för dem med barn eller andra ansvarsområden som gör det svårt att komma iväg för en hel natt eller helgspa.

Unna dig en massage med varma stenar och en stressreducerande kroppsinpackning innan du njuter av te, kakor och nygjorda smörgåsar i lyxiga dräkter. Vissa spa:n erbjuder till och med avkopplande skymningsupplevelser. Att njuta av spaets faciliteter på dagen kan tyckas tillräckligt bra, men att ta ett dopp i poolen efter mörkrets inbrott kommer att verka ännu mer magiskt.

Du kan ha gruppbehandlingar

Många spahotell erbjuder gruppspapaket och de flesta har faciliteter för parmassage, så att du och din brudtärna kan njuta av en behandling tillsammans. Eller kanske du vill spendera lite dyrbar tid med din mamma innan din stora dag? Det fantastiska med gruppbehandlingar är att de passar alla – så oavsett om dina gäster vill ha en uppfriskande kroppsbehandling eller en avkopplande manikyr och pedikyr, kan flera av dina gäster bli bortskämda och knyta samman samtidigt.

Spa-resor passar en rad olika budgetar

Vissa brudtärnor oroar sig över att behöva spendera mycket pengar på möhippor. Till skillnad från att flyga utomlands under en långhelg, kan en spa-weekend i Sverige eller en gruppspadag vara otroligt kostnadseffektiv, speciellt om du söker efter billiga spadagar och sista minuten-erbjudanden på spa:n. Kom bara ihåg att om du är i en grupp på fler än sex gäster rekommenderas det alltid att boka så långt i förväg som möjligt för att garantera tillgänglighet.

Du kan fortfarande festa om du vill

En möhippa på ett spa kan vara så avkopplande eller energisk som du vill att den ska vara. Om du inte är helt såld på idén om en helt avkopplande spaupplevelse, kan du få det bästa av två världar genom att njuta av de sofistikerade spahotellets faciliteter på dagen och det närliggande nattlivet efter mörkrets inbrott.

Många de spa:n som finns i städerna är bekvämt belägna nära fantastiska barer och restauranger så att du kan unna dig en massage eller ansiktsbehandling innan en utekväll på stan. Du kan till och med kombinera din semester med chansen att utforska det lokala området.

Du kommer att komma tillbaka och känna dig avslappnad och föryngrad

Naturligtvis är den viktigaste delen av alla möhippor att ha kul och minnas alla de fina stunderna ni har haft tillsammans. En spa-semester ger dig chansen att varva ner och ha kul innan din stora dag, och ni kommer alla att ha ännu ett fantastiskt minne att se tillbaka på.

Liknande inlägg