woman 6848753 1280

Hur du Får din Hud att Lysa: Hantera matt hud för mer Glow

Med oändliga produkter på marknaden nuförtiden kan det vara svårt att förstå hur man får din hud att lysa i väntan på dina spa-pauser och utan att behöva investera i dyra krämer som inte ens garanterat ger dig önskvärda resultat.

När vintern närmar sig, är alla ute efter den naturliga ansiktsglowen, som utrotar den matta vinterhuden som vi inte verkar kunna ändra. Här är våra bästa tips om hur du får din hud att lysa naturligt utan att behöva ett skåp fullt av hudvårdsprodukter.

Hydrering är nyckeln

Det kan verka som en självklar sådan, men så många av oss är skyldiga till att glömma att hålla koll på vår vattenkomsumption. Det kan vara en lätt sak att förbise, men ordentlig återfuktning gör underverk för både matt hud och vår fysiska hälsa.

Istället för att testa de dyra hudvårdsmärkena hjälper vatten till att ge dig naturligt klar hud och en strålande ansiktsglow, vilket minskar utseendet på fina linjer och rynkor. Varför inte lägga till naturliga smakämnen som blåbär eller aloe vera till ditt vatten för att verkligen spola ut dessa antioxidanter och få dig att må bra inifrån och ut.

Kraften i C vitamin

C Vitamin har länge varit en älskad favorit för att öka immuniteten och absorptionen av järn, samt en hel hög med fler fördelar för kroppen. På senare tid har effekterna av C-vitamin blivit populära för ansiktet, med de med trött matt hud som letar efter idéer om hur man får din hud att lysa och få mer glow.

C-vitamin är ett annat bra naturligt sätt att få den lyster du har drömt om eftersom det hjälper till att bekämpa rodnad och inflammation. Många frukter innehåller mycket C-vitamin, som apelsiner, andra citrusfrukter, cantaloupe och kiwi, så njut av dina 5-dagars medan du får den naturliga glöden i sommaransiktet.

Buffa bort döda hudceller

Att ta för vana att regelbundet exfoliera din hud är ett bra sätt att utrota matt hud om du funderar på hur du får din hud att lysa. De små kornen kommer att gnugga bort all smuts eller orenheter som har samlats på din hud under dagen för att bibehålla en frisk glow i ansiktet. Men se till att inte använda för mycket kraft när du exfolierar eftersom du inte vill ta bort hudens naturliga oljor eller orsaka irritation på huden.

Unna dig en ansiktsbehandling

Känslan efter ansiktet är svår att återskapa, den upplysande och återfuktande kraften i en ansiktsbehandling gör att matt hud tillhör det förflutna. Med den professionella tekniken hos terapeuter som vet hur man får din hud att lysa och få ett nytt liv, unna dig sparesor för att varva ner med stil.

Förutom att förbättra matt hud är en ansiktsbehandling utmärkt för att släppa stress, ge en grundlig djuprengöring, sakta ner åldrandeprocessen och avgifta din hud för en ungdomlig glow i ansiktet. Vi rekommenderar att du beger dig till en spadag för en ansiktsbehandling ungefär en gång i månaden eftersom det är så lång tid det tar för den naturliga hudcykeln att fylla på alla dina hudceller, hitta bra spaerbjudanden här.

Liknande inlägg